Assortiment & prijs

Gewoon gezond, goed en lekker

Zou u het ook zo heerlijk vinden om niet te hoeven koken en toch te genieten van vers, gevarieerd en lekker eten? Want soms komt koken er gewoon niet van: u heeft een drukke dag, bent laat thuis of het koken gaat u niet meer zo gemakkelijk af. Probeer dan eens de gerechten van Food Connect, die persoonlijk bij u thuis worden bezorgd. Uniek hieraan is dat u bij Food Connect, als enige in Nederland, zelf uw maaltijd kunt samenstellen. U heeft de keuze uit verse gerechten voor in de koelkast of in de vriezer.

Verse gerechten

versgekookte maaltijd thuisbezorgdBepaal elke dag zelf wat u wilt eten en stel volledig uw maaltijd samen uit een heerlijk stukje vlees of vis met bijpassende jus of saus, aardappelen, rijst of pasta en groenten. Daarnaast biedt Food Connect wekelijks een ruime keuze Hollands, Oosterse, Wereldse en Italiaanse gerechten zoals een nasi met kipsaté of spaghetti bolognese.

Heeft u een dieet? Food Connect houdt er graag rekening mee! U kunt heerlijke maaltijden bestellen met de volgende diëten:  

  • Glutenvrij
  • Zoutarm
  • Zoutarm & kaliumbeperkt
  • Lactose-beperkt
  • Vegetarisch
  • Gemalen voeding
  • Gesneden vlees
  • Vloeibaar

Bewaren & verwarmen: u bewaart de maaltijden in de koelkast en verwarmt deze eenvoudig in uw oven of magnetron. Op het etiket van de maaltijd vindt u de verwarminstructie. De eigen ontworpen, unieke verpakking is speciaal zo ontwikkeld dat deze in iedere magnetron en oven past. Dat is wel zo handig!

U bestelt bij Food Connect al een versgekookte maaltijd vanaf €6,49. Bestellen is heel eenvoudig en snel geregeld, wij leggen u het hier graag uit. Tip: bestel eerst een proefpakket ter kennismaking.

Vriesverse gerechten

Rundergehaktbal met bloemkoolWilt u een heerlijke maaltijd, maar vindt u het fijn dat u deze langer kunt bewaren dan in de koelkast? Probeer dan eens vriesverse maaltijden: een groot aanbod van rund-, kip-, vis- en varkensvleesgerechten of kies voor de stamppotten, mediterrane en wereldse gerechten. De koks van Food Connect hebben de lekkerste gerechten alvast voor u samengesteld, dat is nog meer genieten! Neem snel een kijkje in de webshop of bestel een heerlijk proefpakket en laat u verrassen door de lekkerste combinaties.

Bewaren & verwarmen: u bewaart de maaltijden in de vriezer en verwarmt deze eenvoudig in uw oven of magnetron. Op het etiket van de maaltijd vindt u de verwarminstructie. Even verwarmen en u kunt aan tafel. Eet smakelijk!